A+ A A-

Versurile elevului Ruben Brudan premiate cu Menţiune la faza judeţeană a Concursului Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”

 

Concursul Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!ce se  desfăşoară în cadrul manifestărilor Festivalului Internaţional “Lucian Blaga”, face parte dintr-un amplu proiect educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba, Inspectoratul Şcolar  Judeţean Alba şi Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeş.

Ajuns la ediţia a X-a, acest concurs stimulează şi valorifică pe de o parte interesul elevilor şi cadrelor didactice faţă de opera filosofului şi scriitorului L. Blaga şi, pe de altă parte, promovează creaţia literar - artistică. La ediţia anterioară, de anul trecut, la Secţiunea Creaţie Literară, Liceul Tehnologic Ocna Mureş s-a bucurat de un Premiu I, la faza naţională a concursului (Secţiunea Profesori) şi de o Menţiune, la faza judeţeană, pentru eleva Melania Flavia NICOARǍ, cls. a XI-a C.

Anul acesta, la faza judeţeană a concursului, lucrările de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş au fost apreciate cu Premiul III (Secţiunea Profesori) şi cu  Menţiune, pentru Ruben BRUDAN, cls. a X-a B,  (Secţiunea Elevi).

Menţiunea obţinută de elevul Ruben BRUDAN la acest concurs marchează şi un frumos debut literar, pentru care merită cele mai calde felicitări.

Misiunea scolii

Continuarea tradiţiei de 60 de ani a şcolii, prin oferirea oportunităţilor de educaţie şi formare profesională, în colaborare cu agenţii economici locali şi prin încercarea de a ne adapta la piaţa forţei de muncă şi la cerinţele actuale ale zonei destul de afectată din punct de vedere economico-financiar. Instituţia noastră se orientează şi spre întărirea dimensiunii antreprenoriale si promovarea calificării şi a competenţelor distinctive ale şcolii în comunitatea regională şi nu numai.

Partener media

Contact info

  • 0732 226 688

  • office[at]liceultehnologicocnamures.ro

Viziunea scolii

Educarea tinerilor in spiritul cetateniei democratice, pregatirea lor pentru a fi cetateni demni ai U.E.
Adaptarea ofertei educationale pe piata fortei de munca prin calificare si recalificare.