Regulament

”SCOP. OM-STAGII DE PRACTICĂ, CONSILIERE ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ PENTRU ELEVII DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL ȘI TEHNIC DIN OCNA MUREȘ” ACTIVITĂȚI DERULATE ÎN PERIOADA MARTIE-SEPTEMBRIE 2021

Liceul Tehnologic Ocna Mureş, este partenerul numãrul 1, în cadrul proiectului SCOP.OM-STAGII DE PRACTICĂ, CONSILIERE ȘI ORIENTARE PROFESIONALĂ PENTRU ELEVII DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL ȘI TEHNIC DIN OCNA MUREȘ” finanţat  prin Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritară 6-Educație și competențe Prioritatea de investiție 10.iv, ID 131628. Durata proiectului este de doi ani.

Scopul proiectului este creșterea participării elevilor din grupul țintă selectat și înregistrat de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș, la programe de învățare, la locul de muncă, de la agenți economici, parteneri de practică în proiect. Sunt vizate și obiective transversale: dezvoltarea durabilă, inovarea socială și egalitatea de șanse. Se vor dota: atelierul mecanic, firma de exerciţiu şi laboratorul de Chimie, din şcoalã.

Activitățile derulate, în perioada de implemetare martie-septembrie 2021 sunt:

  • Managementul proiectului, realizat de d-nul Mischian Adrian, în calitate de manager de proiect,
  • Achiziții, responsabili sunt: d-na Popescu Cornelia, reprezentantul legal al Liceului Tehnologic; d-na Lung Ileana-Victoria, contabilul liceului și managerul de proiect.
  • Stagii de practică națională în  atelierele și laboratoarele Partenerului 1 și la agenții economici  parteneri de practică, în acest proiect (A5.1). Au participat elevi de la Școala profesională și Liceu seral înscriși în grupul țintă. Experții coordonatori de practică sunt:   d-na Popescu Cornelia; d-na Dociu Elena-Carmen; d-na Maier Mariana; d-na Szabo Nicoleta – Maria.
  • Firma de exercițiu, ” Launch Control SRL” (A7), cu elevi din clasa a XI-a, domeniul de pregătire profesională ”Mecanică”, înscriși în grupul țintă. Expert coordonator de activitate este  d-na Vancea Marcela.
  • Consiliere și orientare profesională (A6), cu d-nul Marele Adrian.
  • Activități de: a) selectare și înregistrare grup țintă (A3.3); b) conștientizare a elevilor din grupul țintă, pentru finalizarea studiilor şi inserţie pe piaţa muncii (A3.2); c) dezvoltarea sistemului de învățare la locul de muncă (A4); d) monitorizare stagii de practică și Firma de exercițiu; e) arhivare documente. Responsabil este d-na Udrea Maria Elena, în calitate de Expert coordonator Partener 1.

Beneficiar                                  Partener 1                             Expert coordonator Partener1

SC INFO MIAD SRL          LICEUL TEHNOLOGIC              LICEUL TEHNOLOGIC

Câmpia Turzii                      Ocna Mureș                                     Ocna Mureș                                   

Manager proiect                  Director                                           Profesor

Mischian Adrian                    Popescu Cornelia                             Udrea Maria Elena

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support