Regulament

Versurile elevei Sorina Teodora PUIA, de la Liceul Tehnologic Ocna Mureş, premiate la faza judeţeană a Concursului Naţional “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!”, ediția a XVIII-a

Concursul național de literatură și arte vizuale “Laudă seminţelor, celor de faţă şi-n veci tuturor!” face parte dintr-un amplu proiect cultural – educativ propus de Casa Corpului Didactic Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba. Ajuns la ediţia a XVIII-a, acest concurs stimulează şi valorifică, pe de o parte, interesul elevilor şi cadrelor didactice faţă de opera filosofului şi scriitorului Lucian Blaga şi, pe de altă parte, promovează creaţia literar – artistică.

Anul acesta, la faza judeţeană a concursului, versurile elevei Sorina Teodora PUIA, elevă în clasa a IX-a A la Liceul Tehnologic Ocna Mureş, au fost apreciate cu Premiul II.

Tot în acest an, în cadrul Concursului Național de Creație Literară ”Lirismograf”, ediția a XXII-a, versuri ale Sorinei au fost selectate spre publicare în volumul Antologia CONEXIUNI 2023, la Editura Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Concursul ”Lirismograf”, cu secțiunile Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară, organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu, este destinat promovării tinerilor din țară, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, pasionați de scris. În sine, concursul constituie o valoroasă oportunitate pentru tineri de a debuta în lumea literară.

Pentru acest frumos debut literar, Sorina Teodora Puia merită cele mai calde felicitări.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support